4.4.16

Tàpies al mes de Març



Hola famílies Tàpies!
Des de la classe volem donar la benvinguda a la Marina i a la Clara! La nostra família creix i creix sense parar! 






Durant aquest mes hem treballat moltíssim!
  • Hem jugat amb les bosses sensorials tot fomentant la descoberta, investigació i, per suposat, hem treballat els nostres sentits amb aquestes: si fan soroll o no, quin tacte tenen, què hi ha dins les bosses...






  • Des de l’àrea de psicomotricitat ens hem arrossegat, jugat amb pilotes, donat voltes... ens estem fent tots uns experts, no parem quiets! 






  • Els petits de la classe també han fet cosses! Han jugat amb la panera dels tresors. A més a més, han experimentat amb paper de cel·lofana mirant a través, arrugant, tastant... I sobre tot, han inaugurat un nou racó a l’aula: el racó musical! Un racó amb cassoles, culleres i embuts on poden experimentar i manipular objectes quotidians tot picant, tocant i notant els diferents tactes dels objectes penjats i, sobre tot...arrossegar-se sense parar!







  • No ens podem oblidar tampoc que els nostres petits ja no són tan petits! La Bruna ja ha fet un any! Moltes felicitats Bruna!!!
 
  • Per últim, explicar-vos el treball en equip que vam fer per celebrar la pasqua. Els més grans de la classe van pintar papers amb xocolata tot experimentant aquesta nova textura, el color que deixava...
Els més petits, van experimentar amb plomes: fent massatges, tocant, olorant, tastant...
I tots i cadascun de nosaltres va estampar els dits de colors tot fent ous de pasqua!  





Fins aquí el mes de març. Com podeu observar no parem quiets, cada dia aprenent coses noves i creixent.

Salutacions famílies

Mireia

2 comentaris:

  1. Que xules les activitats Mireia!! No pareu!!! Gràcies per explicar-nos-ho i per les fotos!!El Gerard les mira i flipa! FELICITATS BRUNA GUAPA!!!

    ResponElimina
  2. Que xules les activitats Mireia!! No pareu!!! Gràcies per explicar-nos-ho i per les fotos!!El Gerard les mira i flipa! FELICITATS BRUNA GUAPA!!!

    ResponElimina