18.5.16

SANT JORDI A LA CLASSE MIRÓ

SANT JORDI A LA CLASSE MIRÓ

"Sant Jordi arriba com un cavaller, i amb la seva llança travessa el carrer...". Probablement, aquest seguit de frases de la cançó de Sant Jordi l'heu sentit per casa. Els més grans de l'escola, vam estar preparant aquest dia amb molta il·lusió des de feia setmanes! El conte de la llegenda de "Sant Jordi" no va faltar, i el vam explicar mil i una vegades per poder començar a preparar tot el necessari pel dia de la festa!

Primer, vam fer les els pals de les roses pintant-les amb pintura verda i després amb un api vam estampar la part vermella de la rosa. Aquí sota ens podeu veure treballant-hi de valent!

Una vegada la rosa estava preparada, ens faltava tot el vestuari! Vam pintar una bonica corona on hi havia un drac amb dacs de color verd i a les samarretes que us vam demanar... vam fer el més divertit! Pintar-les amb rodet i pintura vermella! On amb l'ajuda d'un motlle on hi havia la creu de Sant Jordi, vam aconseguir passar-la a les nostres samarretes! Van quedar xules no? A tots ens encantaven!

El mateix matí de la festa de Sant Jordi, vam una paradeta a la classe amb els contes que tots veu portar per fer l'intercanvi. Els vam observar i mirar fins que tots van triar el que volien endur-se a casa a canvi de deixar un que ja no volien a un altre company i així successivament. A tots els hi va encantar la idea! Mireu com triàvem i remenàvem fins trobar l'escollit!Després de molt assajar, per fi va arribar el dia de la festa! Ja veu poder veure el resultat complert del conjunt el dia de la festa. Tot i que vam cantar molt, cal dir que a la classe sense flaixos i sense tanta gent ho fèiem encara millor! Aquí us deixem un petit vídeo on podeu veure com ho fèiem sense pares i càmeres davant... que cal dir que feia respecte tanta gent mirant-nos!

Per acabar la festa d'allò més dolç, gràcies a la vostra participació en la realització de pastissos, vam poder berenar postres deliciosos! Aquí us deixem una petita mostra!
Després de berenar, vam poder gaudir tots junts d'una sessió de música feta per una especialista, on tots vam participar cantant i ballant!

Gràcies per compartir amb nosaltres un dia tant bonic envoltats de contes, roses, dracs, música i dolços! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada