20.6.16

EL MES DE MAIG A LA CLASSE MIRÓ

SEGUEIX LA FEINA EL MES DE MAIG!

Ja tenim aquí l'actualització del mes de maig famílies!

Durant el mes de maig vam celebrar els aniversaris de la Lucía i l'Àlex, que ja han fet els 3 anys! Moltes felicitats!




Una de les principals coses a destacar d'aquest passat mes va ser la sortida que vam fer a la botiga dels animals. Prèviament, a l'aula vam treballar el conte del "Peix irisat" i se'ls hi va presentar que tindríem un animal a l'aula del qual hauríem de tenir cura cada dia d'ara a endavant. Així doncs, abans d'anar a pels peixos, els hi vam preparar on viurien; vam netejar la peixera, vam col·locar-hi les pedres i després l'aigua, ja només ens quedaven els peixos!





El dia de la sortida va arribar i estaven tots molt emocionats! Un cop dins la botiga vam poder veure molts animals i de molt diferents! Vam veure ocells, un lloro, un conill d'índies (el qual vam poder inclús tocar), conills, serps, dragonets, tortugues d'aigua i de terra petites, i fins i tot vam veure tortugues de terra gegants! A les fotos podeu veure com d'emocionats, contents i curiosos estaven!































.I òbviament vam veure els peixos! Com vam baixar en dos petits grups, cada grup va triar un dels peixos, tenint un total de dos.







Quan vam arribar a l'aula vam seguir les indicacions que ens havien dit, i ja vam col·locar els nostres peixos! Pel que fa als seus noms, vam demanar-vos la vostra ajuda portant un nom escrit en un paper i vam fer un sorteig. Així doncs, els noms escollits que van sortir aleatòriament van ser Wally i Cuqueta! BENVINGUTS a la classe Joan Miró!







El projecte de com identificar les emocions que sentim envers a certes situacions l'hem fet a través del conte "El monstre dels colors" de Anna Llenas, el qual ja hem finalitzat. Hem treballat totes les emocions que hi apareixen (alegria, tristesa, ràbia, por, calma) i tal i com fa la nena que ajuda al monstre, les hem organitzat en els pots i amb el seus colors.




Pel que fa al joc simbòlic, cada vegada està més present en el seu dia a dia. Ara gaudeixen jugant-hi i tal com podeu veure més avall els hi encanta parra i desparar la taula, i els agrada que altres nens s'hi afegeixin al jocs i es donen de menjar entre ells i s'ajuden i s'inventen històries del que estan menjant. És molt divertit veure com ho fan!




Aquest mes passat, a l'aula de psicomotricitat vam estar treballant la relaxació mitjançant diferents exercicis. Una de les activitats que més els hi va agradar, va ser escoltar música clàssica de fons, com la "Primavera" de Vivaldi, i amb les llanternes seguir el ritme tot enfocant al sostre i al terra.







També, un altre dia, després d'una sessió de circuits, durant el joc lliure, es van posar a jugar tots junts, fomentant el joc cooperatiu. Així doncs, van decidir col·locar les peces de tal forma que feia un tren i quasi tots s'hi van asseure i m'explicaven que estaven al tren i mentre cantaven la cançó de " Atents vagons, atents..." que és la que cantem quan fem el tren per anar al pati.







La seva curiositat va creixent diàriament, aquí podeu veure com un dia al pati van trobar-se una marieta en una de les plantes del pati i van començar a observar-la i anaven amb molt de compte que ningú s'hi acostés i li fes mal.




Per últim, però no menys important, us fem un petit resum de les activitats que hem fet amb els respectius pares dels protagonistes! I un cop més, agrair-vos la vostra col·laboració i dedicació!

- Amb els pares del Luis vam plantar llenties i cigrons en pots de iogurts. Ens els vam quedar a l'aula i vam poder veure com diàriament, vam començar a créixer les plantes! Va ser una experiència molt enriquidora.











- Amb els pares de l'Aleix vam pintar sal amb guixos de colors. HO van fer estupendament bé i cada nen i nena es va poder endur un potet amb la sal que ell mateix havia pintat amb els guixos.










- Amb els pares de la Nerea vam fer maraques amb l'ajuda de dues culleres de plàstic i amb la base de l'ou de plàstic dels ous kinders. Vam omplir els ous amb arròs, i després els van enganxar amb cinta a les culleres i voilà!











- Amb la mare de l'Adrián, vam fer els nostres propis collarets. Va portar pasta de diferents formes i mides i fils de molts colors. Cadascun va triar el color de fil que volia i anava passant la pasta creant així el seu collaret.











Ens veiem al proper mes! Això ja s'acaba... :( 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada