14.6.16

MES D'ABRIL INTENS!

MES D'ABRIL INTENS!

El passat mes d'abril vam fer moltes més coses a part de preparar i celebrar la festa de Sant Jordi!
Durant el mes d'abril vam celebrar els aniversaris respectius de l'Èric i l'Ídun que van fer els 3 anys! Moltes felicitats!!




Tot i que ho podeu veure a l'entrada de l'aula perquè vam penjar les fotos, per donar la benvinguda a la primavera vam preparar l'hort del pati plantant Gira-sols, tomaqueres i maduixeres! Així com també vam afegir colors plantant algunes plantetes!







Parlant del pati us volem ensenyar les noves adquisicions que hi tenim, la zona de la caseta i sorral!


Relacionat amb els racons, a l'aula hem afegit el racó de la lectura i relaxació. És un espai on els nens i nenes poden agafar el llibre que volen mirar i asseure's sobre la catifa i coixins i deixar-se endur per les imatges dels llibres i contes, o senzillament estirar-se a relaxar-se. Com podeu veure és un lloc que els hi encanta estar-hi!




Pel que a l'autonomia, els Miró cada vegada fem més coses sols! Des de l'abril ens servim l'aigua amb la gerra sols! I els nens que es queden a dinar, l'encarregat que li pertoca repartir les culleres ara també reparteix el menjar als plats; ja sigui arròs, verdura, crema o sopa! Després, es recullen els plats i els posen en aigua. I a les tardes, ells mateixos es fan els suc de taronja exprimint-les amb l'exprimidor! Ho fan fantàsticament bé!













En darrer lloc, ens queda agrair a tota la participació dels pares dels protagonistes del me d'abril que han vingut a fer activitats tan xules amb ells!
- Amb els pares de l'Aina vam decorar plats de cartró i després, amb el forat que tenien enmig, l'intentàvem encertar a la base que van portar!







- Amb la mare del Marc Lozano vam decorar amb enganxines plats de cartró de colors que després vam convertir en peixos!







- Amb els pares de l'Àlex vam fer boles amb papers de diaris i després vam jugar a encertar-les en el ninot de cartró que van portar!









- Amb els pares de Jan vam poder conèixer la seva mascota "El treu banya" és un cargol que van trobar i que ara tenen a casa i el cuiden. El van dur a l'aula, els nens van poder donar-li de menjar i mullant-lo amb aigua van veure com sortia. Després, manipulant plastelina, van fer els seus propis cargols i se'ls van endur de record!











Ens veiem amb la propera actualització del mes de maig... la qual també vindrà ben carregada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada