16.1.16

GAUDÍ
 
 
 
Primer de tot felicitar l'any a tots !!
BON ANY 2016
Sembla que aquest any serà un any de nous reptes i nous aprenentatges molt accelerats!!
Els nostres petits són esponges; són capaços de, tot ho aprenen, tot ho repeteixen!!
 
Ja portem uns quans mesos a l'escola i són ells qui demanen les rutines, qui les esperen i qui volen fer-la sols.
 
Ara us presentaré un petit recull del que hem fet aquests mesos:
 
 
Hem començat l'any celebrant l'aniversari de la M.Fernanda, la més gran de la classe, de 1 del 1, ja té 2 anyets !!! Tot i que erem poquet perquè és en època de nadal vam fer una gran celebració i una gran festa!!! i la família va portar un pastís impressionant que tots van quedar alucinats i van gaudir menjant-lo.
 
 

 
 
Un dels dies de la setmana que més ens agraden és el dimecres, perquè anem a PSICO!!!! La Blanca ens prepara la sala perquè el nostre aprenentatge sigui imaginatiu i molt creatiu, però alhora també tingui un gran aprenentatge motriu. Per exemple, en aquesta edad sabem que ja caminen i fins i tot corrent, per tant, ara els hi toca potenciar el salt, ja que estan apunt d'arribar assolir aquest aprenentatge però encara no ho fan. Per aquest motiu, la sala està pensada a que s'arranquin, provin i s'inicin en aquest procés. I bé, són molt els atrevits com el Mario, la Maria F o la Berta que ho provaben i que ho aconseguien, a la seva manera.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquesta cara de felicitats no té preu:)
 
 
També preprarem la sala incorporant material natural, en aquest cas expliquem abans de començar l'activitat una història màgica, la qual ens trobem en el bosc. Després són ells qui deixen volar la seva imaginació
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Un altre moment que us ensenyem és el pati!, el qual no només l'utilitzem per desconectar, sinó que també continuem aprenent... busquem estrelles que hi ha pintades, bolets, regem les plantes amb la Blanca, sentim gossos o bé ocellets... tot fet és bo per iniciar una conversa i continuar amb l'aprenentatge!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Les busquem !!! i les trobem !!!
 
 
Finalment, la Berta, el Mario i L'Alícia us presenten algunes de les obres plàstiques que han fet aquest més; hem pintat amb café, amb bales, amb taps de suro representant la neu, a sobre d'una tela amb cotó i moltes tècniques més que ja heu vist penjades a l'aula. Esperem que us agradin, perquè ells disfrutan moltíssim fent-les.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada