17.1.16

Nadal 2015 a la classe de JOAN MIRÓ

Aquests dies darrers de nadal, vam fer moltíssimes coses:

  • Vam fer una sessió de psico diferent. Vam jugar i experimentar amb paper de WC. Ens ho vam passar molt bé tirant dels rotllos. Alguns, vam utilitzar el paper per netejar-se els mocs, per utilitzar-lo a mode confetti i fins i tot hi havia alguns que van decidir posar-se a netejar els móduls de psico. Això si, després de deixar-ho tot ple de papers, ho vam haver de recollir tot.

  • Per posar a prova els nostres sentits, vam experimentar amb llimones i mandarines per veure quin GUST tenien, si àcid o dolç. Sobtadament, són nens molt forts i les llimones els hi van encantar! Se les menjaven a queixalades. Després de realitzar l'activitat, a la safata només hi quedaven les closques de les mandarines i les llimones.

  • Vam portar panderetes a l'escola i vam cantar NADALES. Quina marxa que tenim!

  • Amb l'arribada del Tió a l'escola, anávem cada dia a portar-li mejar per que cagués molts regals. Mandarines i galetes li donávem. Quan anávem al migdia a veure'l...s'ho havia menjat tot!

    Més sorpresos ens vam quedar el dia que el vam fer cagar. Vam cantar la cançó del "Caga tió" i amb uns tubs de cartró li vam fer tants cops que ens van cagar un regal per cadascú! 

  • Els dies que vam obrir de Nadal vam venir poquets a l'escola, així que va haver-hi un dia que vam fer totes les classes un taller de galetes de mantega! Ens van quedar xulísimes i estaven ben bones.
Aquí podeu veure les fotos sobre les activitats mencionades anteriorment.

1 comentari: