26.7.16

JA SOM AL JUNY!

JA SOM AL JUNY!

Ja tenim aquí l'actualització del mes de juny famílies!
Durant el mes de juny vam celebrar els aniversaris del Jan i la Ivet, que ja han fet els 3 anys! Moltes felicitats!




Per acabar de treballar el nostre projecte de l'art, vam treballar el quadre de Flors de l'Andy Warhol. Amb pintura negra diluïda vam fer el fons del quadre. Més tard, amb el cul de les ampolles vam estampar les flors de colors imitant al quadre original.






A través del conte "Pequeño azul, pequeño amarillo" ens explica la història de com dos amics (el groc i el blau) un dia abraçant-se es converteixen en el color verd. Després d'explicar el conte, vam fer l'experiment amb aigua colorada i vam veure com sortia el color verd. Més tard, vam fer el mateix però amb pintura!












A psicomotricitat, vam jugar al joc del "Cocodril diu quan passes el riu!". Cada nen es va penjar un cartell amb un color i fins que el cocodril no deia el color no podien creuar el riu saltant! Quins nerviis!









També, per fer honor als nostres peixos de l'aula, el Wally i la Cuqueta, vam pintar amb rodet un peix de color taronja com els nostres!






Durant el mes de juny vam poder gaudir de la companyia de la noia de pràctiques, la Montse. Amb ella vam fer una activitat molt xula! Vam crear els nostres propis quadres escampant la pintura bufant per canyetes! Qué divertit!










Per últim, però no menys important, us fem un petit resum de les activitats que hem fet amb els respectius pares dels protagonistes! I un cop més, agrair-vos la vostra col·laboració i dedicació!
- Amb la mare de la Xènia vam omplir globus per crear les nostres pròpies pilotes.

- Amb la mare de l'Ídun vam fer vaixells amb taps de suro, gomes de pollastre i un escuradents com a vela! Després vam comprovar que suraven en l'aigua!





- Amb els pares del Victor, vam enganxar papers de diferents colors en la silueta de les mans imitant a arbres i vam fer un petit jardí d'arbres de colors per la classe.







I tal com vau poder veure el dia del festival, vam estar preparant el nostre ball dels "Monkeys" durant tot el mes! Aquí podeu veure com practicàvem a la classe!




I ara a començar el casal d'estiu on hi haurà jocs d'aigua i activitats molts xules relacionades amb el circ! Fins ben aviat! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada