23.10.16

Comencem un nou curs!!


Hola famílies! Benvingudes al nou curs! 

Aquests primers mes els nens i nenes del Gall i la Gallina hem fet moltes coses! 

El primer de tot ha sigut ambientar-nos a la classe, als companys i a les mestres. Tot i que hi ha hagut moments difícils, ho estem superat d’allò més bé! I ja estem gairebé tots més agust.

Hem començat a treballar els hàbits i les rutines, com a menjar sols, treure les sabates, agafar la cullera o beure amb got. És un camí complex que inclourà encara més esdeveniments, però que poc a poc i, sobretot entre tots, ho anem aconseguint!! 

 

Les diferents propostes d’activitats ens han agradat força i capten la nostra atenció! Participem i gaudim de tots aquests moments compartits plegats! Cada un de nosaltres va avançant tots els dies, cadascun al seu ritme i respectant les nostres possibilitats. Ens agrada molt cantar i ballar diferents tipus de música! Passem bones estones picant de mans i fent voltes, tot rient! 


Així com explorant els jocs de l’aula, experimentant als tallers, coneixent als nostres amics i també als nostres veïns! 
 

Ens encanta apendre els uns als altres, grans i petits tots junts.

 

Ah! I no podíem acomiadar-nos sense parlar de la nostra assablea! Cada dia ens reunim una estoneta per parlar y cantar tots junts, prr començar el dia amb moltes ganes de treballar.

 

Fins aviat! 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada