25.4.17

Sant Jordi



Com ja sabeu aquesta setmana ha sigut especial per a tots/es nosaltres, ja que amb motiu de la Diada de Sant Jordi, que es celebra aquest Diumenge 23 d'Abril, hem volgut que els nens i nenes de l'escola la visquessin cada dia. Per això vam decidir fer una setmana cultural.

Dimarts cada classe va poder escoltar la llegenda de Sant Jordi amb l'explicació del conte i el visionat d'imatges. A cadascuna es va explicar una versió diferent, en la que el drac algunes vegades és dolent i en altres no. 

Dimecres vam fer una classe de música diferent, essent les tutores les encarregades de treballar la sessió, cantant cançons de Sant Jordi i la llegenda, del drac ferotge...entre altres i amb el suport també de titelles! A més per acabar vam ballar tots plegats i  s'ho van passar d'allò més bé!

Dijous els nens i nenes de P2 van anar a veure una obra de teatre a una escola propera, una petita excursió! L'obra els hi va agradar molt! 
 
Els més petits es van quedar a l'escola, i tant a P0 com a P1 van estampar carxofes amb pintura simulant que eren roses. L'experiència els hi va encantar!
 
Divendres, alguns pares/mares/familiars voluntaris van venir a explicar un conte! Va ser un moment molt bonic per compartir amb els infants. Tots van estar ben atents, mirant i escoltant. 
 
I a la tarda... l'esperada obra de teatre de la llegenda de Sant Jordi preparada i representada per alguns pares/mares de l'escola! Va ser molt divertida i els nens/es la van gaudir moltíssim!
 
Aprofitem per agraïr la col·laboració de tots/es per fer-ho possible! Moltes gràcies famílies!

I per acabar sol dir, BONA DIADA A TOTHOM! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada