4.11.15

L'octubre dels Tàpies...

Ja han passat dos mesos des de que ens vam endinsar en aquesta nova aventura. Durant aquests, se'ns han anat incorporant nous companys com el Gerard, la Bruna i la Yasmin. Poc a poc, la família Tàpies va creixent i es va fent més de notar! :)

Al llarg d'aquest temps hem anat incorporant noves rutines en el nostre dia a dia com per exemple:  el Bon dia!, El temps! i, ens reunim tots per beure aigua en gran grup tot i que ens costi. Poc a poc anirem perfeccionant la tècnica.



El mes d'Octubre comporta l'arribada de la tardor i la celebració de la Castanyada. Per a treballar-ho i endinsar-nos en el tema hem fet diverses experimentacions amb elements i fruits típics de la tardor. Gràcies a aquestes hem pogut manipular i desenvolipar al màxim els nostres sentits. Tot i que, a vegades, unes experimentacions ens agradin més que d'altres, estem aprenent i hem de descobrir per nosaltres mateixos.



                                             Experimentació dels fruits de la tardor.



                                                     Experimentació amb moniato.

Gràcies a la participació de totes les famílies vam poder gaudir d'una Castanyada en
companyia amb la visita de la Maria Castanyera, menjant panellets i fent
tallers per unir el grup i gaudir del moment.




A més de totes aquestes festivitats i novetats, també hem treballat entre altres coses la motricitat, estrenant les barres per alçar-nos o, els més valents, enfilant-se a l'esglaó de la classe.






Tal i com podeu veure en totes les imatges no hi ha moment per avorrir-se amb els Tàpies. No parem quiets! I és que, hi ha millor manera d'aprendre que movent-nos, descobrint i experimentant per nosaltres mateixos?

Fins la pròxima famílies! :)

Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada