27.11.15

GAUDÍ
 
 
 
LA PLÀSTICA A LA CLASSE GAUDÍ ENS ENCANTA!!!!
 
La classe us vol presentar algunes de les activitats plàstiques que hem dut a terme durant les setmanes anteriors. La plàstica no només ajuda a potenciar el traç, les estampacions i el domini oculo-manual, sinó que a més desenvolupa la zona més creativa del nostre cervell i la imaginativa. Ens ajuda a relaxar-nos i a extreure les nostres emocions i sensacions a través de l'expressió plàstica. Amb l'expressió plàstica podem saber inclús com es trova el nen/a. És un gran recurs per conèixer els infants i que d'una manera o d'una altre s'expressin com ells saben.
 
Pintem amb pintura i aigua i palets.
Per fer aquesta activitat els infants necessiten dominar la pinça fina, és a dir, tenir un domini per tal d'agafar el pal, sucar-lo i deixar caura l'aigua. Doncs bé, els nostres petits tenen aquest control.
Van gaudir molt de l'activitat i escampaven tota la pintura líquida per tota la cartolina, observant atentament com queien les gotes i un cop havien caigut les escapaven per tot el full.
 
 
 
 
Pintem amb café!!! és una proposta motivadora per ells, ja que conèixent nous materials, que no és el típic. Moltes vegades estem acostumats a només dibuixar amb la pintura, tacs o colors. Però hi ha material que desconeixem que és molt ric i alhora fas un gran dibuix. Són molts els autors que fan grans representacions amb aquest.
 
 
 
 
 
 
A l'àrea de la plàstica també aprofitem per conèixer el nostre autor i intentar plasmar algunes de les seves obres. En aquest cas, vam començar per a fer la façana de la casa Batlló, la qual és un edifici dissenyat pel nostre autor, Antoni Gaudí, màxim representant del modernisme català,  entre 1905 i 1907.
 
 
 
Aquí vam fer les mascaras, que són les finestre de la nostra casa. I després ja vam pintar la façana.
 
 
Tanmateix, dintre de poc arriba la millor celebració pels nens/es EL NADAL!!!!
Comencem a fer el nostre regal de nadal!!!
 
Els nostres petits sempre gaudeixen fent pintura, però amb aquesta activitat s'ho van passar d'allò més bé. Hi havia molta pintura, a més els va encantar embrotar-se les mans i notar com la pintura era freda. Amb la pintura i aquests tubs podem fer moltes formes.
 
 
 
 
 
 
Esperem que us hagi agradat les nostres obres!!!
 
ELS PETITS GRANS ARTÍSTES

1 comentari:

  1. Quines activitats més divertides! :) Haurem de demanar pintura de dits als Reis, per a seguir sent artistes a casa :) Anna (mama Lia)

    ResponElimina