29.11.15

Al novembre els Tàpies no paren quiets!Un, dos i...tres mesos! El mes de novembre s'acaba i amb ell deixem en rere un munt de moments, activitats i somriures que hem viscut tots junts. Durant aquest, se'ns ha incorporat la nostra companya més petita: la Bel·la, benvinguda a la família Tàpies! :)
                      
Sembla que al passar la festa de la castanyada i acabar-se octubre ja s'ha acabat la tardor i no, no és així, els més petits de l'escola segueixen treballant aquesta estació de l'any pintant amb els colors propis d'aquesta i, sobre tot, aprenent de la millor manera que podien fer: experimentant i desenvolupant els seus sentits al màxim! Per a aconseguir-ho, vam experimentar amb una fruita de la tardor: la magrana. Primer de tot, vam observar la fruita sencera, com rodola, quin tacte té, quin gust, etc. Tot seguit, vam tallar-la i vàrem descobrir el seu interior. Alguns, fins i tot, van ser valents i la van tastar tot i que, com veureu a les imatges, les cares ho diuen tot!


A més a més, per tal de contextualitzar i endinsar-nos en el projecte de l'escola: El món de l'art, els Tàpies vam inaugurar el nostre Racó de l'art on, poc a poc, anirem coneixent quin artista som nosaltres, algunes obres i, per tenir consciència de les altres classes, també treballarem altres artistes com Dalí, Gaudí o Miró.
Per començar, ja vam presentar a Antoni Tàpies i alguna de les seves obres. D'aquesta manera, aprofundim en el món de l'art i  anem interioritzant el nom de la nostra classe.

A l’observar que els petits Tàpies es miraven molt al mirall de la nostra classe vam aprofitar per fer una activitat d’autoreconeixement propi en el mirall. Ens vam posar un gomet al front durant tot el matí i ens anàvem mirant al mirall tot observant què era allò tan estrany que ens havia sortit i, mirant als nostres companys interaccionant. L’activitat va ser genial,  va resultar molt divertit el fet de mirar-nos al mirall, jugar, observar-nos mútuament, intentar treure’ns el gomet els uns als altres, etc.
 Per finalitzar la nostra aventura del mes de novembre cal dir que també ens hem mogut molt, exercitant les nostres cames en circuits de psicomotricitat, hem descobert llibres tous i ens han encantat i, per últim, hem fet estampació de mandarina amb pintura. 
Tal i com podeu observar els petits de la casa no paren quiets i poc a poc anem creant uns artistes de cap a peus.

Fins la pròxima famílies! :)

Mireia
 


1 comentari: