18.10.15

 
 BENVINGUTS A LA CLASSE GAUDÍ
 
 
BON DIA!!
 
Primer de tot ens presentem, som la classe Gaudí de p1 GRANS.
 
A continuació, podreu observar com és el nostre dia a dia a l'aula; quines activitats i aprenentatges fem tots junts, les rutines que seguim, com canvia la nostra classe, què treballem, entre d'altres.
 
Vam començar la nostra estada a l'escola el dia 2 de setembre, amb nous canvis i nous reptes assolir. Tot era nou; els amics, l'escola, la mestra, els horaris... però mica en mica ens hem anat adaptat tots plegats i hem fet un gran grup heterogeni preciós i amb moltes ganes d'aprendre. Tot i així, no van ser fàcil els primers dies:
 
 
 
Necessitàvem moltes abraçades i apropament per part de la mestra, però també ens calien objectes personals que ens són familiars, com per exemple:el bebé, els xumets, les jaquetes, els mocadors amb l'olor de la mare, el meu cotxe, el titus, i fins i tot les caixes familiars que hem fet a casa.
 
Després d'un mes i mig d'escola,podem dir que els nostres petits ja han superat aquesta etapa i ja comprenen que després de veure aigua, o bé de menjar o bé de domir els papas, els avis, la cangur o els tiets ens venen a buscar;
 
 
 
LES NOSTRES RUTINES
 
Els primers dies estàvem aprenent a menjar sols, a fer ús de la cullera, tot i que també utilitzem bastant les mans encara. De fet ens els nostres pitets es denota el què hem menjat !!
 
ALÍCIA i VEGA
 
BERTA i MARCO
 

MARIO i MIA
 
MARC i LÍA
 
 
MªFERNANDA i GERARD
 
Després de dinar ens rentem les mans i agafem el que ens fa falta per anar a dormir.
Aquí tenim un petit vídeo de quan ens aixequem, en el qual compartim moments únics i enfortim els nostres llaços afectius.
 
 
 
 
Aquí ús deixem una mica de nosaltres i del nostre tarannà.
 
Bon cap de setmana
 
properament... ens trobem en una etapa en la qual la principal font és l'experimentació, per tant cal deixar als infants que ells mateixos creïn, manipulint i expressin allò que senten. Finalmen, ens quedem amb la frase de Heinrich Böll; Uno tiene que ir muy lejos, para saber hasta dónde se puede ir.
  



 
 
 
 
 
 
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada