25.10.15

Començem el curs a la classe de Joan Miró.

El dia 2 de setembre vam començar el curs amb moltes ganes i il·lusió. Aquest any, la majoria dels nens de la classe de Joan Miró éren nous; alguns venien ja "preparats" del curs passat d'estar a altres llars d'infants però, només uns pocs.

Vam començar l'adaptació amb els pares, grans protagonistes i col·laboradors d'aquest periode. Vam fer activitats conjuntes i vam passar uns dies molt agradables. 

Poc a poc, els pares van anar deixant als peques sols i la veritat, que ho van portar super bé! Ha sigut una adaptació molt tranquil·la i fàcil de portar entre tots.

...

Els nens que es queden tot el dia ja començen a tenir molt consolidats els hàbits i rutines que portem a l'escola; rentar mans, menjar solets, posar i treure sabates...

...

A més, aquest mes d'Octubre hem tingut tres aniversaris; l'Emma, l'Eva i l'Aleix han fet 2 anys. Ens ho hem passat d'alló més bé menjat pastissos i celebrant les festes de cadascún d'ells. 

Aquest any, col·laborem tots en fer la corona d'aniversari dels companys decorant-la amb gomets.

...


També estem molt concienciats i involucrats en la tradició i cultura catalana; creiem que apropar als infants la nostra cultura és molt enriquidor. Per això, vam fer la trepitjada del raïm; vam treure els grans del raïm i els vam ficar a una banyera per, posteriorment, trepitjar-lo. Va haver a nens que els hi va encantar; altres, no ho van voler ni trepitjar. 

...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada