31.10.15

El mes d'Octubre a la classe de JOAN MIRÓ.

Ja portem dos mesos a l'escola i per fi podem dir que estem adaptats!

Cada cop ja tenim més consolidats els hàbits i rutines. Ja sabem fer perfectament el "Bon dia". Fem una rotllana que ja sembla una rodona i no una patata com a principi de curs! A més, sabem ficar la nostra foto solets a les capses de "He vingut a l'escola" i els que no han vingut a la capsa de "S'han quedat a casa".

Ara ja fem els encarregats i cada setmana un infant diferent ficarà les fotos a les capses i mirarà el temps quan fem el "Bon dia". A més, tenim un altre encarregat que és el de "L'hora de dinar" que reparteix els pitets i les culleres als seus companys.

Amb la Marina també hem començat a fer el "Bon dia" en anglès els Dilluns de cada setmana i ens ho passem pipa!

...

Aquest mes vam començar a treballar la TARDOR.

Vam pintar uns plats amb esponges amb pintura de color marrò que després es convertirien en eriçons per decorar l'arbre que tenim a l'entrada de l'escola.

A més, vam fer un experiment amb pinyes. "Que pasa si fiquem pinyes en aigua?". Vam ficar-les i vam veure que al deixar pasar una estona, les pinyes es tanquen! Ja començem a ser grans i a fer petites hipòtesis i ciències.

...

Per treballar la noció espacial, vam fer una activitat per conèixer els diferents llocs de l'escola.

La nostra Mascota, el monstre FLINT s'havia amagat en algún lloc de l'escola i el vam anar a buscar. A la cuina no hi era. A la SUM, tampoc estava. A la classe dels DALÍ ni rastre i a Psicomotricitat tampoc...On era? Doncs, vam entrar a la classe del GAUDÍ...i la Ivet el va trobar a sobre de la catifa!

Vam aprofitar, i ens el vam emportar al pati per jugar amb ell.

...

Per últim, aquest divendres vam fer els esperats PANELLETS! Vam fer boletes amb la masa ja preparada i els vam decorar amb coco i ametlla. La Tània ens els va preparar per poder-los emportar a casa i ficar-los al forn per poder-los menjar, ñam!

Per la tarda, va venir a veure'ns la Castanyera! Ens va portar castanyes torrades i va estar amb nosaltres una bona estona. 
Moltes gràcies a la Castanyera Mari per fer que els més petits puguin gaudir i mantenir la il·lusió en tot el que els hi expliquem.

Més tard, van venir els papis a la classe per gaudir de la festa de la Tardor/Castanyada. Els hi vam ensenyar el ball de la Castanyera i ens va sortir molt bé! 


Aquí us deixo la versió que tant us va agradar de "La Castanyera":


Després, vam fer un taller d'estampació amb fruits de la tardor; moniato, carbassa i magrana.

En resum, ens ho vam passar pipa!

...

Moltes gràcies per la vostra participació famílies; sense vosaltres, moltes de les coses que fem no serien possibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada